Seleccionar página

WordPress és un guardonat programari web, utilitzada per milions de servidors web de tot el món per construir llocs web o blocs. SiteGround s'enorgulleix d'acollir aquesta instal·lació de WordPress particular i per proporcionar als usuaris múltiples recursos per a facilitar la gestió dels seus llocs Web de WP:

WordPress Experts allotjament

SiteGround ofereix qualitat WordPress hosting amb èmfasi en la velocitat, seguretat i servei al client. Tenim cura de la seguretat de webs WordPress amb personalitzacions únics a nivell de servidor, actualitzacions automàtiques WP i reserves diàriament. Treballem més ràpid per l'actualització periòdica dels nostre maquinari, que ofereix connexió amb CDN Railgun i desenvolupar els nostre supercacher que fa webs fins a 100 vegades més ràpid! I, finalment però no menys important, oferim ajuda amb WordPress 24 hores!

Classe de WordPress i articles de coneixements bàsics

WordPress és considerat un programari fàcil d'utilitzar. No obstant això, si vostè és un principiant pot necessitar ajuda una mica, o si vostè està buscant per donar alguns retocs que ve naturalment, fins i tot per als usuaris més avançats. Tutorials de WordPress SiteGround inclouen instal·lació i instruccions de canvi de tema, wordpress plugin gestió, actualització manual i creació de còpia de seguretat i molt més.